Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Rólunk

Sziasztok!

Mi három, átlagos Harry Potter rajongók vagyunk, akik úgy döntöttek, hogy ki próbálják az online újságszerkesztést, így mi lettünk a főszerkesztők. Nincs különösebb újságírói ambíciónk, de mindannyian szeretünk olvasni, írni, és láttunk már közelről újságot. Ha bármilyen kérdésed lenne rólunk, az oldalról, vagy bármiről, akkor írj ide: hphirvero@freemail.hu

Most pedig jöjjön egy pár infó külön-külön:

Lyla: ő az egésznek a kitalálója, tehát a főszerkesztő (ettől függetlenül a többiek is ugyanúgy fontosak). A társaság legidősebb tagja, és talán hármuk közül a legnagyobb HP rajongó (de a többiek se sokkal maradnak le). Szeret olvasni, írni, filmet nézni, sokat beszélni és még sok mást is :)

Szmiszi: ő az ötletadó, mert amint Lyla kitalálta az egészet, már bombázta is a többieket az ötleteivel. Egyébként a társaság legfiatalabb tagja, és talán a leglelkesebb is, a többiek alig tudnak lépést tartani vele. Az ő cikkei lettek kész elsőnek, ebben is jócskán lehagyja a többieket. Szeret olvasni, írni, és nagyon ügyesen rajzol :)

Titledanne: ő az író-hármas legokosabb tagja, egy csöndes lányka, aki rejtegeti a képességeit (pedig van neki bőven). Ő is nagyon lelkes, és neki is jó ötletei vannak. Szeret írni, olvasni és csöndesen meghúzódni, már ha a többiek hagyják :)

 

További tagok (/szerkesztők):  

Lektorok: Szamira

Cikk írók: Angus, Gicca, Lana (betelt!)

 

Üdvözlettel: a Hírverő

csopi.jpg