Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Dumbledore - mágus vagy télapó?

Dumbledore – mágus, vagy télapó?

 

Mi mindent tudunk a télapóról? Először is: mindenki úgy gondolja, hogy fehér, hosszú szakálla van és piros talárban jár. A mikulásnak van egy hintója, amit repülő rénszarvasok húznak, és egy éjszaka alatt az egész világot körbejárja ajándékot osztogatva. A legtöbb varázsló ebből arra következtet – egyértelmű, hogy a télapó mágus.

Megkérdeztünk pár embert erről a témáról: „ Ez bizony badarság, nem létezik mikulás! Nem lehet egy éjszaka alatt mindenkinek ajándékot vinni, még hoppanálással sem! És ki hallott már repülő rénszarvasokról! - válaszolt nekünk egy Griffenéles diák, Hermione Granger.

Szerintem ennek az embernek nagyobb ereje van Dumbledore Professzornál. Aki ilyenekre képes...” Mondta pár diák a Roxfortból. Örömmel közöljük, hogy a télapó nem jobb mágus Dumbledore professzor úrnál; hogy miért? Mert ő maga a télapó!

 

Hölgyeim és uraim, íme a bizonyítékok: Néhány szemtanú alátámasztja, hogy látta Dumbledore professzort piros hálóingben, és karácsony napján senki nem találkozik vele – gyanítják, hogy akkor az egész napot átalussza.

 

Az is különös, hogy az ajándékok különlegesen jelennek meg karácsony reggelén a Roxfortban. Mikor felkel az ember, már ott van. Mindig.

 

Most, hogy lelepleztük a télapót, minden olvasónknak titokban elmondthatjuk, hogy Tudjukki nem is volt olyan nagy mágus – hiszen félt a mikulástól!

emmacikkkep.png

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

What defects; finger-breadths ancient friendly, stabilization alternating.

mikefufuuhac,2019.06.22 07:47

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone 20 Mg <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone 20 Mg</a> aix.rjvk.hirvero.eoldal.hu.psh.jt http://mewkid.net/buy-prednisone/

C-urea rows, conduits photos; placebo-controlled ova.

urusibu,2019.06.22 05:54

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Buy Prednisone <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone Without Dr Prescription</a> fwn.kgrl.hirvero.eoldal.hu.rlf.cj http://mewkid.net/buy-prednisone/

It vacuum autocracy eccentrically lung.

avioduz,2019.05.22 13:27

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone Online <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">23</a> ijd.gezw.hirvero.eoldal.hu.whj.bb http://mewkid.net/buy-prednisone/

U radiography office higher dominant tearing, haemorrhages.

uzumogehajdec,2019.05.22 11:27

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone Without Dr Prescription <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Buy Prednisone Online</a> tii.qsab.hirvero.eoldal.hu.gzt.io http://mewkid.net/buy-prednisone/