Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Interjú

2014.01.01

 

Exkluzív interjú Gilderoy Lockharttal!

 

Az egykor híres író, és többszörös Legbűbájosabb Mosoly Díjas varázsló, Gilderoy Lockhart, aki egy súlyos felejtésátok miatt korházba került, most – immár emlékeivel együtt – elhagyta a Szent Mungót, és eljött lapunkhoz, hogy interjút adjon.

 

1. Hírverő: Mi volt az utolsó emléke, mielőtt a felejtés átok eltalálta Önt?

G. Lockhart: Épp egy rajongói levelet olvastam, amikor hirtelen egy hangot hallottam magam mögül. Rögtön előkaptam a pálcámat, de már késő volt, a hasznos – és olykor veszélyes – bűbáj eltalált.

 

2. Hírverő: Mivel töltötte idejét, miközben az ispotályban volt?

G. Lockhart: Az első hetekben történetet hallgattam arról, hogy milyen nagyszerű és elbűvölő ember voltam, majd mikor a sok rajongóimról meséltek, én elhatároztam, hogy meg tanulok újra autogramot adni. A kórházban jól jött, de szerencsére az emlékeimmel együtt a képességeimet is visszakaptam.

 

3. Hírverő: Mit érez most, hogy visszatért a kórházból, de rajongói tábora erősen megcsappant? Hogy tekint vissza az eseményekre?

G. Lockhart: Kicsit sajnálom azt a sok rajongót, de később még gyűjtök. Úgy érzem, hogy nem épp ezt a sorsot érdemeltem, azok után, hogy ennyi kalandban helytálltam, de vissza fogok szerezni jó pár olvasót!

4. Hírverő: Ezek szerint ki szeretne adni még egy könyvet?

G. Lockhart: Egyet?! Sokkal többet. Az egész karrieremet újracsinálom, és tervezem a Legbűbájosabb Mosoly Díjat még többször megnyerni. Nemsokára újra a piacon lesznek a könyveim, és nők hada fog sorba állni értük!

 

5. Hírverő: És milyen típusú könyveket tervez még írni? Marad a kalandjainál, és újra elindul világot látni, vagy esetleg mást tervez?

G. Lockhart: Ezt még én sem gondoltam át. Szerintem majd újra elindulok, hogy megszabadítsam a világot a szörnyektől, de előtte mindenképp kiadom a „Felejtés-átok” és „Hogyan éljünk a Mungóban?” című könyvet.

 

6. Hírverő: Kalandjait megint egyedül tervezi, vagy esetleg valaki – akár egy nő – magával tart?

G. Lockhart: Egyedül tervezem, de ha esetleg egy rajongóm szívesen velem tartana, nem lenne kifogásom.

 

7. Hírverő: Ha már rajongók, hogy áll nő-ügyben?

G. Lockhart: Rengetegen koslattak utánam, de még nem találtam meg az igazit. Keresem azt a nőt, aki nem azért szeret, mert híres vagyok, hanem önmagamért szeret.

 

 

lockhart.jpg

 

Megbízható forrásból azt is tudjuk, hogy Harry Potter is jelen volt a „támadás” során, és mikor kikérdezték a már nem is olyan kis túlélőt, ő csak annyit felelt, hogy Lockhart igazat mondott, és ő épp büntetőmunkán volt, de sajnos már nem tudta megmenteni az egykori Sötét Varázslatok Kivédése tanárát.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

a riportokról általában...

Angus,2014.01.29 21:01

Sajnos a riporterek mostanában alábbhagytak a minőségi és lényegretörő kérdésekkel.Ez ugyebár nagyon sajnálatos, és ezért nagy dicséret e hírlap szerkesztőjének ! Nagyon tetszik, és örülök hogy a Harry Potter könyv egyik humorszálát vivő emberről ily sok dolgot megtudhattam !
Üdvözlet : Angus

Re: a riportokról általában...

Lyla,2014.01.30 17:58

Szia! Örülök, hogy tetszett! Köszönöm, hogy írtál. Puszi: Lyla