Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Horoszkóp

2014.01.01

Januári Horoszkóp:

Sárkány (01. 01. – 01. 31.)

Ebben a hónapban nem ajánlatos kilépni a házból, mert vad Morzsás Szarvú Szapirtyók mászkálnak szabadon, ilyenkor ezek nagyon vérengzőek tudnak lenni. Szerelem ügyében igen szerencsés lesz az idei hónapban, rossz természete ellenére megtalálja az igazit/jobb lesz a kapcsolta szerelmével.

Szfinx (02. 01. -  02. 28.)

Ebben a hónapban nagy problémával találja szembe magát. Komoly logikára lesz szüksége, ráadásul ajánlatos messzire elkerülni a Borzalgó Baldavért is, veszélyes lehet önre nézve. Szerelmi életét tekintve a mostani hónap nem túl szerencsés, de ez még változhat.

Thesztrál (03. 01. – 03. 31.)

Érdemes társaságban maradni a márciusiaknak, mert a január akár egy trollt is hozhat a nyakára! Ezen kívül érdemes lenne megpróbálkoznia a főzéssel, a Receptek rovatunkban rengeteg jó ötletet találhat. Ebben a hónapban egyébként ajánlatos kerülni a feltűnést, mert a Furmászok beszövendő agyakat keresnek, ráadásul egyre éhesebbek.

Törpegolymók (04. 01. – 04. 30.)

Társaságkedvelő természete mit sem változott a múltkori hónap óta, ráadásul esélyes, hogy a szerelem is rátalál önre. Ugyanakkor szeszélyes kirohanásai veszélybe sodorhatják önt, így érdemes jobban vigyázni az idei hónapban. Ajánlott ebben a hónapban többet takarítani, hiszen ha tiszta a lakás, az elűzi a Morzsás Szarvú Szapirtyókat.

Hippogriff (05. 01. – 05. 31)

Itt az újév, és ezzel együtt eljött az idője lejjebb ereszkedni felsőbbrendűségükből, kevesebbet hisztizni és bocsánatot kérni néhány embertől. A január segít „kitárni a szárnyát”, már ha hagyja. Nyíljon meg mások felé, és talán még szerelemből is kijut önnek.

Sellő (06. 01. – 06. 30)

A sellők nem a lenyűgöző szépségükről és természetükről híresek, ezért érdemes összeszűrni a levet a Narglikkal, akik segíthetnek elűzni az utálkozókat. A szerelem terén ebben a hónapban sem lesz nagyobb szerencséje, de nyílván nem szabad feladni a reményt. Boldog újévet!

Főnix (07. 01. – 07. 31)

A január több változást hoz, sőt olyan helyzetek is lesznek, ahol komoly erőfeszítést igényel, hogy megőrizze hidegvérét. Ugyanakkor, mint mindig, most is hajlandó lenne feláldoznia magát barátaiért.

 

Mumus (08. 01. – 08. 31)

Ebben a hónapban nem csak ön fog megfélemlíteni másokat, mert mostanában a Vízfaló óriásférgek a csapvizekben várakoznak az arra tévedőkre. Köztudott, hogy ezek a lények a múlt hónapban szabadultak a minisztériumból, ahol azelőtt hadseregként használták őket. Nem árt vigyázni, mikor fürdik, vagy kezet mos.

Bólintér (09. 01. – 09. 30)

Lobbanékony természete ellenére az idei hónap szerencsés lesz az ön számára, mert nem csak új barátok, de még a szerelem is megkörnyékezheti. Viselkedjen kedvesen ismerőseivel, rokonaival, és bánjon jól az esetleges háziállataival, viszont kerülje a túlzott takarítást (emiatt érdemes Morzsás Szarvú Szapirtyó spray-t vásárolni).

Kentaur (10. 01. – 10. 31)

Ha leszállna néha a magas lóról, és nem csak az eget böngészné, a január is jobban telne magának. Lazítson, menjen el hógolyózni (bár nem lesz túl sok), figyeljen másokra, és akkor Furmászok csoportja se fogja megtámadni önt.

Kákalag (11. 01. – 11. 30)

Érdemes a sok úszkálás helyett a tanulásra/munkára koncentrálni, hiszen a január a tanárok és a főnökök kedvenc hónapja, mert a karácsonykor kipihent diákok és dolgozók nyilván képesek többet tanulni. Talán ön is kapna a sok feladat mellé segítséget, ha kedvesebb lenne az emberekhez.

Leprikón (12. 01. - 12. 31)

Vége a szülinap, karácsony és ünnepi hangulatnak, így több időt kell fordítani a rosszabb dolgokra. Bár a Leprikónok természete mindig vidám, azért érdemes beszélgetni a narglikkal is, mert a túlzott lelkesedés nem jó, az előbb említettek pedig örömmel okoznak rosszkedvet.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.